پشتیبانی باتری سیستم دوربین افزاری

پشتیبانی: باتری سیستم دوربین افزاری دوربین استفاده استفاده تنظیمات اپلیکیشن

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار کنکور و دانشگاه رشته‌های دانشگاهی پول‌ساز کدامند؟

    به تازگی نتیجه های کنکور دانشگاه‌ها اعلام شده است و دغدغه کنکوری‌ها اوج گرفته است که بازار کار کشور عزیزمان ایران از کدام رشته‌ها اشباع شده است است؟ کدام رشته‌ه

    رشته‌های دانشگاهی پول‌ساز کدامند؟

    رشته های دانشگاهی پول ساز کدامند؟

    عبارات مهم : ایران

    به تازگی نتیجه های کنکور دانشگاه ها اعلام شده است و دغدغه کنکوری ها اوج گرفته است که بازار کار کشور عزیزمان ایران از کدام رشته ها اشباع شده است است؟ کدام رشته ها پولسازترند و پرداخت شهریه جهت تحصیل در کدام رشته ها دور ریختن پول است؟

    روزنامه شهروند نوشت: «چیزی حدود نیمی از بیکاران کشور عزیزمان ایران را دانش آموختگان دانشگاهی تشکیل می دهند. این آماری است که شاید بارها به آن برخورده اید و حالا به تازگی نتیجه های کنکور دانشگاه ها اعلام شده است و دغدغه کنکوری ها اوج گرفته است که بازار کار کشور عزیزمان ایران از کدام رشته ها اشباع شده است است؟ کدام رشته ها پولسازترند و پرداخت شهریه جهت تحصیل در کدام رشته ها دور ریختن پول است؟ در این گزارش به شما می گوییم که پولسازترین رشته های تحصیلی در بازار کشور عزیزمان ایران و دنیا کدامند و روی بازار کار چه رشته هایی حساب نکنید.

    رشته‌های دانشگاهی پول‌ساز کدامند؟

    رشته های پولساز بازار کار جهان

    این که چه رشته ای جهت تحصیل در دانشگاه می تواند درآمدهای آتی را زیاد کردن دهد، تصمیم بزرگی به نظر می رسد. در این میان می توان شکاف درآمد پنج سال بعد از فارغ التحصیلی بین دانش آموزانی را که بیشترین و کمترین حقوق را دارند، مورد بررسی قرار داد. جهت مثال فارغ التحصیلان پزشکی و دندانپزشکی به طور میانگین به ۴۶ هزار و ۷۰۰ پوند دست پیدا می کنند، در حالی که افرادی که رشته آنها اقتصاد بوده، ۴۰هزار پوند به دست می آورند. این ارقام دو برابر دستمزد میانگین فارغ التحصیلان هنرهای خلاق (۲۰ هزار و۱۰۰ پوند)، کشاورزی (۲۲ هزار پوند) و ارتباطات جمعی (۲۲ هزار و ۳۰۰ پوند) هست. البته این شکاف درآمد در بعضی موارد بزرگتر می شود، زمانی که دانشگاه معتبرتر و نمرات دانشجویان نسبت به یکدیگر متفاوت ‎تر یا بالاتر باشد. با این وجود یکی از نشریه های انگلیسی زبان، فهرستی از پولسازترین مشاغل دنیا را در سال میلادی تازه انتشار داده است که در صدر آن رشته های مدیریت، علوم ارتباطات، علوم کامپیوتر، طراحی و گرافیک، مهندسی نفت و مهندسی مکانیک جا خوش کرده اند.

    به تازگی نتیجه های کنکور دانشگاه‌ها اعلام شده است و دغدغه کنکوری‌ها اوج گرفته است که بازار کار کشور عزیزمان ایران از کدام رشته‌ها اشباع شده است است؟ کدام رشته‌ه

    رشته های پولساز بازار کار ایران

    حالا از پردرآمدترین رشته های کالج های دنیا فاصله می گیریم و به پولسازترین رشته های دانشگاهی در کشور عزیزمان ایران می پردازیم. در این دوره از تاریخ که ما سرنوشت می گذرانیم، پولدارشدن بااهمیت ترین علت دانش آموزان ایرانی جهت رفتن به دانشگاه و گزینش پردرآمدترین رشته های دانشگاهی هست. دکتر یا مهندس شدن، آرزوی بسیاری از دانش آموزان هست. امروز تنها مهندسی، دکتری و وکالت جزو رشته های پردرآمد در کشور عزیزمان ایران به حساب می آیند و رشته هایی همچون فنی و حرفه ای و زیاد رشته های علوم انسانی به فراموشی سپرده شده است اند که به عقیده جامعه شناسان، این نیاز جامعه نیست بلکه اولویت هایی است که دولتمردان جهت جامعه تعریف کرده اند؛ جهت مثال اگر دولتمردان به تک تک افراد جامعه اهمیت می دادند و جهت پرسشها اجتماعی به دنبال راه حل های ریشه ای بودند، حالا رشته ای همچون روانشناسی جزو رشته های با اهمیت و باارزش به حساب می آمد و رغبت دانش آموزان و جوانان جهت کشش به سمت این رشته ها زیاد می شد.

    کامپیوتر: رشته روز و رشته آینده هست. روند رو به رشد استفاده از کامپیوتر در زندگی روزانه، اشتغال فارغ التحصیلان این رشته را فراهم کرده است که بتوانند در قالب شرکت های تولید کننده قطعات، شرکت های تولیدی و خدماتی، شرکت های تولیدکننده نرم افزارها و هر شرکتی که نخواهد از این قافله عقب بماند، فعالیت داشته باشند. رشته کامپیوتر دارای دو گرایش سخت افزاری و نرم افزاری هست. فارغ التحصیلان گرایش نرم افزار در صورتی که از برنامه نویسان حرفه ای باشند، به علت نیاز هر شرکت به این گرایش می توانند با درآمد اوج به راحتی جذب بازار کار شوند.

    رشته‌های دانشگاهی پول‌ساز کدامند؟

    مدیریت: MBA رشته MBA حدود ۱۰ سال است که در دانشگاه های کشور تدریس می شود. این رشته، یکی از پرطرفدارترین و پرسودترین رشته های دانشگاهی است که در دوره کارشناسی ارشد، سومین مدرک در مدیریت کسب و کار به حساب می آید و به طور کلی جهت ایجاد مهارت های متفاوت مدیریتی در مهندسان رشته های متفاوت به کار می رود. از آنجایی که در تمامی شرکت ها و شرکت های دولتی و غیر دولتی نیاز به نیروی دارای مهارت در زمینه مدیریت بازاریابی و مارکتینگ، مدیریت استراتژیک، مدیریت منابع انسانی، تجارت و کارآفرینی احساس می شود، این رشته از بازار کار خوبی برخوردار است.

    مدیریت بازرگانی گرایش بیمه: فارغ التحصیلان این رشته به علت داشتن اطلاعات وسیعی در مورد بازرگانی و بازاریابی، روابط انسانی و امور مالی و اقتصادی به خصوص بیمه، می توانند به عنوان مدیران اجرایی در شرکت های بیمه مشغول به کار شوند.

    به تازگی نتیجه های کنکور دانشگاه‌ها اعلام شده است و دغدغه کنکوری‌ها اوج گرفته است که بازار کار کشور عزیزمان ایران از کدام رشته‌ها اشباع شده است است؟ کدام رشته‌ه

    علوم آزمایشگاهی: آشنایی علل ایجاد بیماری های متفاوت و عوامل ایجاد کننده آنها از وظیفه مهم رشته علوم آزمایشگاهی هست. رادیولوژی، رشته های توانبخشی و… از گرایش های این رشته محسوب می شود. این رشته از نظر کاربرد و بازارکار، یکی از رشته های خوب و البته پردرآمد هست. زیاد فارغ التحصیلان این رشته به آسانی می توانند وارد بازار کار شوند.

    داروسازی: زمینه کاری این افراد مشمول بر ارایه خدمات دارویی، مشاوره دارویی و بررسی روش های داروسازی و ضعف های احتمالی موجود در رژیم های دارودرمانی هست. در حال حاضر حدود ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور در کارخانه های متعدد داروسازی داخل کشور ساخته می شوند که بدون شک متخصصان مورد نیاز در این کارخانه ها، فارغ التحصیلان این رشته نیز هستند. هم اکنون از بین ۹۰ درصد فارغ التحصیلان این رشته، ۸۰ درصد آنها جذب داروخانه ها شده است و مابقی در صنایع داروسازی و آرایشی یا در کارهای اجرایی وزارت بهداشت و درمان فعالیت می کنند.

    رشته‌های دانشگاهی پول‌ساز کدامند؟

    دندانپزشکی: با وجود این که افراد بسیاری در این رشته فارغ التحصیل شده است اند و به مرز اشباع رسیده است ولی همچنان در کشورهای دنیا سوم نیاز به این رشته احساس می شود. آینده نگری شده است است در ۲۰۳۰ میلادی، بهداشت دهان و دندان مردم به اندازه ای خوب خواهد شد که دیگر نیاز به دندانپزشکی عمومی نخواهد بود و فقط به صورت تخصصی، افراد در این حرفه فعالیت می کنند ، ولی در حال حاضر، دندانپزشک های ما جزو افراد پردرآمد جامعه محسوب می شوند. آینده نگری شده است است که رشته پیراپزشکی تا سال ۲۰۲۲ جزو رشته های پردرآمد محسوب شود و رشد ۳۷ درصدی داشته باشد.

    کاردرمانی و فیزیوتراپی: این رشته ها جزو رشته های پردرآمد کشور عزیزمان ایران هستند که آینده نگری شده است تا سال ۲۰۲۲ به ترتیب ۲۹ و ۳۶ درصد رشد داشته باشند؛ به خصوص که آمار سن پیری جامعه متاسفانه اوج رفته هست. در حال حاضر فارغ التحصیلان این رشته می توانند در مراکز دولتی مانند بیمارستان ها، مراکز توانبخشی یا حتی فدراسیون های ورزشی فعالیت داشته باشند یا بعد از گذراندن دوران طرح و به دست آوردن ۶ سال سابقه کار در بیمارستان ها و… خود اقدام به تاسیس کلینیک شخصی فیزیوتراپی کنند.

    رشته های پزشکی: فارغ التحصیلان رشته پزشکی اگر فقط کمی صبر داشته باشند و بتوانند در دوران تحصیل مهارت و دانش خود را اوج ببرند، می توانند در آینده، پزشکی مشهور با درآمد اوج باشند. از طرفی این افراد با ادامه تحصیل می توانند یکی از رشته های پردرآمد پزشکی را گزینش کنند. یکی از این پردرآمدها، متخصص قشنگی گوش، حلق و بینی و متخصص پوست و مو است که امروز در صدر لیست پردرآمدها قرار گرفته اند و علت آن نیز گرایش بسیار مردم به زیباتر شدن و زیباتر دیده شدن در جامعه است که این رشته را به پول سازترین رشته دانشگاهی تبدیل می کند.

    مهندسی و پزشکی هنوز پولسازند

    به این ترتیب هنوز رشته های پزشکی و مهندسی جزو پول سازترین رشته ها محسوب می شوند. دانش آموزانی که در دبیرستان معدل بالاتری دارند با فکر پوشیدن لباس سفید دکتری و گذاشتن کلاه ایمنی مهندسی، جذب رشته های علوم تجربی و ریاضی و فیزیک می شوند؛ آنها نیز که انتخابی جز علوم انسانی در رشته های نظری برایشان باقی نمی ماند، عزم ارزش را جهت وکالت جزم می کنند. از رشته های فنی وحرفه ای و کارودانش نیز در این سال ها آن گونه که باید و شاید استقبال نشده و همچنان رشته های نظری، بیشترین حجم داوطلبان کنکور را دارند و از این فارغ التحصیلان بهره وری نمی شود. آنها صندلی های دانشگاه را پرمی کنند، ولی بعد از خروج از دانشگاه، دیگر جایی برایشان در نظر گرفته نشده است.

    چرا رشته های فنی وحرفه ای بازار ندارد؟

    در این میان، عدم رونق بعضی رشته های دانشگاهی به عقیده بعضی کارشناسان، وضع اقتصادی و نیاز بازار کار هست، ولی آن گونه که مشهود هست، وضع اقتصادی و واردات بیش از اندازه در این بخش نیز بی تاثیر نبوده، به گونه ای که کارخانه ها و واحدهای تولیدی از رونق افتاده اند و به همین علت فارغ التحصیلان فنی وحرفه ای و کارودانش در کشور ما خریداری ندارند. چه بسا اگر رونق به کشور بازمی گشت، شاید این رشته ها مانند سایر کشورها به رشته های باارزش و پردرآمد تبدیل می شدند.

    بازار چه رشته هایی اشباع شده است است؟

    در ۶۰ سال گذشته و در طول حیات آموزش عالی، داوطلبان توسعه آموزش عالی را جهت دهی می کرده اند؛ هنگامی که ۱۰۰ نفر یا ۱۰۰۰ نفر اول کنکور، یک رشته خاص را گزینش می کنند، به طور طبیعی یکی از دلایل آن، کشش بازار کار و درآمدزا بودن آن رشته هست. حالا در شرایطی هستیم که ۸۰ درصد جمعیت داوطلبان کشور در ۲۰ درصد رشته ها علاقه مند به ادامه تحصیل هستند که در صدر آن پزشکی، رشته های مهندسی همچون برق، کامپیوتر، عمران و رشته های حقوق و روانشناسی قرار دارد. ارزیابی های اولیه نشان می دهد که بازار کار این رشته ها، بازار خوب و پرکششی هست. بعضی رشته ها که در گذشته تصور می شد بازار کارشان بسیار خوب هست، امروز به مرز اشباع رسیده اند؛ از جمله حقوق، روانشناسی و بعضی رشته های مهندسی مانند مهندسی برق، بنابراین به شما توصیه می کنیم که این رشته ها را جزو آخرین گزینش هایتان قرار دهید.

    و در دنیا…

    بر خلاف کشور عزیزمان ایران که هنوز اشتیاق به تحصیلات دانشگاهی، به بحران کار و کارآفرینی در آن دامن می زند، در بسیاری از کشورها میل به جوانان جهت ورود به دانشگاه ها رو به کم کردن گذاشته هست. کشورهایی نظیر ایالات متحده آمریکا، انگلستان، هند، چین و کشورهای حوزه نوردیک همگی در سال های اخیر با کم کردن تعداد دانشجویان در مقاطع متفاوت دانشگاهی روبه رو شده است اند. در آمریکا سال های متمادی کمپ های دانشگاهی شاهد دانشجویانی بودند که روز به روز بر تعدادشان افزوده می شد. در سال ٢٠١٠ تعداد دانشجویان این کشور به بالاترین میزان خود یعنی ٢١ میلیون نفر رسید ولی از آن وقت تاکنون هر سال با کم کردن روبه رو بوده هست. در آخر سال ٢٠١٤ میلادی (که بروزترین آمار دولتی در دست است) تعداد ورودی دانشگاه ها در این کشور بیش از ٨٠٠ هزار نفر کم کردن پیدا کرد. در سال ٢٠١٥ میلادی باراک اوباما در یکی از صحبت های خود گفت: «مدرک دانشگاهی مطمئن ترین بلیت جهت ورود به طبقه میانگین است.» و حالا دو سال بعد از سخنان او ٨٠٠ هزار جوان، کمتر از گذشته، از این طریق قصد ورود به طبقه میانگین را دارند!

    برخی معتقدند جایی جهت نگرانی نیست؛ تعداد دانشجویان کم شده، چون اقتصاد رو به اصلاح هست، یعنی افراد بیشتری وارد بازار کار شده است اند. تجربه تاریخی در آمریکا نشان می دهد هرگاه شرایط اقتصادی اصلاح پیدا کرده، جوانان آمریکایی به کار روی آورده اند و تحصیل در دانشگاه ها با افت مواجه شده است هست. این در حالی است که فارغ التحصیلان کالج (با مدرک لیسانس) تقریبا دو برابر کسانی که با دیپلم وارد بازار کار می شوند، حقوق می گیرند.»

    واژه های کلیدی: ایران | بازار | پزشکی | مدیریت | ایرانی | مدیریت | مهندسی | دانشگاه | دانشگاه | بازاریابی | بازار کار


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار